Udrea, după publicarea fotografiilor de la Paris: „Am primit nişte telefoane interesante... vă spun după campanie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP şi candidat la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a susţinut vineri seara, în ultima zi de campanie electorală, o declaraţie de presă în care a comentat publicarea fotografiilor în care apare alături de şefa DIICOT, Alina Bica.

„Nu m-am aşteptat la o campanie atât de mizerabilă, în care ţinta atacurilor să fiu eu, Elena Udrea. Nu m-am aşteptat să fiu ţinta unor atacuri murdare, nedovedite, acuzaţii halucinante, până la plângeri penale făcute de oamenii lui Voiculescu aflaţi în puşcărie la acţiuni profesionist lucrate, livrate la timpul potrivit, aşa cum a fost cea care, în Germania, prin site-uri neasumate,  mi-a fost legat numele de cazul EADS sau, ce am văzut ieri cu toţii, o acţiune de filaj în toată regula desfăşurată împotriva mea, în care nu am înţeles ce vină mi se aduce pentru că am fost într-o capitală europeană cu două prietene“, a spus Udrea.

Ea a avertizat, de asemenea, că românii trebuie să conştientizeze, în perspectiva scrutinului, că „riscul să ne întoarcem la epoca lui Adrian Năstase e mai mic decât pericolul de a ne întoarce înainte de 1989“.

„Este o acţiune făcută de profesionişti, de oameni din serviciile secrete, oricare ar fi ele“ , a subliniat Udrea. „Am primit telefoane foarte interesante, dar vă spun după campanie. După bliţurile aparatelor de fotografiat mi-am dat seama că am fost fotografiată în living“, a afirmat Udrea.Întrebată ce fel de telefoane a primit, Udrea a răspuns: "Sunt amuzante telefoanele". 

Udrea a opinat că atacurile la adresa sa au legătură, în primul rând, cu susţinerea pe care i-o acordă preşedintele Traian Băsescu.

"De-a lungul timpului, atacurile împotriva mea au avut legătură tocmai cu loialitatea, cu fidelitatea faţă de preşedinte. Întotdeauna există dorinţa de a monopoliza informaţia care ajunge la un preşedinte. Orice sursă alternativă de informaţie se doreşte a fi decredibilizată", a mai spus Udrea.

„Îi încurajez pe români să vină şi să voteze pentru că este şansa acestei ţări“, a mai spus Udrea.

Citeşte şi:

Inspecţia Judiciară analizează pozele în care şefa DIICOT apare alături de Elena Udrea la cumpărături în Paris. Ce spune Bica într-un interviu TVR nedifuzat

Inspecţia Judiciară din CSM s-a sesizat în cazul fotografiilor publicate joi în presă, în care procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, apare la cumpărături, în Paris, alături de preşedintele PMP, Elena Udrea, şi de Ana Maria Topoliceanu, o apropiată a acesteia, în weekendul de Ziua Îndrăgostiţilor. Adelin Petrişor  a postat pe blogul său un interviu luat de o colegă din TVR Alinei Bica şi nedifuzat. Ponta spune că nu va schimba şefii Parchetelor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite