Udrea, despre prezenţa lui Ponta la Eurovision: Le-a purtat ghinion. Să spună costurile de deplasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PMP Elena Udrea a scris, duminică, pe Facebook că Victor Ponta, prin prezenţa în sala Eurovisionului, le-a purtat ghinion Paulei Selling şi lui Ovi şi i-a cerut premierului să facă publice costurile de deplasare la Copenhaga.

„Victor Ponta este o piază rea pentru România. De fiecare dată când participă la un eveniment în care ţara este reprezentată, ghinionul se ţine scai de ai noştri. (….)Cu Victor Ponta în gradena susţinătorilor în ziua în care un vicepremier rus ameninţa că va survola România cu un bombardier, Paula Seling şi Ovi s-au clasat abia pe locul 12, deşi erau favoriţi “, a scris Udrea pe Facebook, amintind unalt eveniment la care Ponta a participat, iar România a pierdut. „Aşa se face că, în martie, echipa de rugby a pierdut la Tbilisi Cupa Europeană a Naţiunilor în faţa Georgiei după un meci la care a participat Premierul, iar finala Eurovision din Danemarca de aseară nu a făcut nici ea excepţie“, a mai scris deputatul.

În context, Elena Udrea i-a cerut lui Victor Ponta să facă publice costurile de deplasare la Copenhaga.

„Îi cer public prim-ministrului să ne spună costurile de deplasare la Copenhaga şi cine a plătit pentru a înţelege românii câţi bani se duc pentru ca Victor Ponta, în goana sa nebună după imagine, să fie piază rea pentru toţi reprezentanţii noştri“, a mai scris deputata, exprimămdu-şi dorinţa ca premierul să nu meargă  astăzi la Madrid şi să-I poarte ghinion Simonei Halep, care are are un meci important.

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana, au fost prezent aseară la finala Eurovision de la Copenhaga.

ponta eurovision
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite