Udrea, despre plecarea lui Cristian Preda din PDL: Sper că drumurile noastre politice se vor reîntâlni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea regretă decizia europarlamentarului Cristian Preda de a părăsi PDL, deşi au fost momente în care a propus excluderea lui Preda din partid. Udrea a avut numai cuvinte de laudă la adresa europarlamentarului, pe care speră să-l reîntâlnească şi în alte contexte politice.

„Chiar dacă, personal, nu am fost totdeauna de acord cu acţiunile sale, regret decizia lui Cristian Preda de a părăsi Partidul Democrat Liberal. Consider că este un politician valoros de care PDL avea nevoie. A fost unul dintre europarlamentarii noştri cei mai buni şi ne reprezintă eficient la Bruxelles“, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PDL a afirmat că speră ca drumurile lor politice să se mai intersecteze. „E o pierdere pentru partid, fiind una dintre vocile credibile pentru un anumit public ţintă. Îi doresc succes pe mai departe sperând că drumurile noastre politice se vor reîntâlni“, a conchis Udrea.

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat vineri că nu se mai întoarce în PDL şi că vrea să participe la transformarea Mişcării Populare şi a Forţei Civice într-o nouă formaţiune, care va defini alternativa politică la USL.

Anul trecut, Elena Udrea declara că îşi doreşte excluderea din partid a europarlamentarului Cristian Preda şi că va vota în favoarea acestei măsuri. „L-a atacat pe Emil Boc, pe domnul Blaga, acum ne ataca pe cei cu care candidam, cred ca de 2 ani de zile atitudinea sa e tolerata, a facut mult rau PDL. Daca se propune, voi vota pentru“, a afirmat Udrea.

Pe aceeaşi temă:

Preda: Băsist fiind, spun şi eu: Adio, PDL! O voi apuca pe alt drum



 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite