Udrea despre femeile din PDL: Nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important e cât şi ce munceşti

Udrea despre femeile din PDL: Nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important e cât şi ce munceşti

Elena Udrea

Doamnele din PDL şi-au găsit un puternic purtător de cuvânt în persoana ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea. La Consiliul de Coordonare al PDL Cluj acesta a avut un singur mesaj de transmis către toţi membrii partidului: "pentru o femeie din PDL nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important este cât şi ce munceşti".

Ştiri pe aceeaşi temă

Elena Udrea a oferit şi exemplul propriu de ministru în cabinetul Boc, situaţie în care trebuie "să te gândeşti în fiecare ceas ce să faci în ministerul tău să rezolvi problemele".

"A fi ministru în Guvernul Boc înseamnă să munceşti. Să te gândeşti în fiecare ceas ce să faci în ministerul tău să rezolvi problemele. Problemele mari pe care în timp de criză această ţară le are. (…) Aş spune, şi cu siguranţă că doamnele din PDL sunt de acord, că astăzi, pentru o femeie din PDL, ministru sau nu, nu contează cât de înalt ţi-e tocul, important este cât şi ce munceşti. Femeile din PDL muncesc cot la cot cu bărbaţii partidului", a spus Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltării Regionale a participat, sâmbătă, alături de premierul Emil Boc şi alţi miniştri, la Consiliul de Coordonare al PDL Cluj, în cadrul căruia se alege noua conducere a filialei.

La Cluj este aceeaşi situaţie ca la PDL Bucureşti, unde Elena Udrea a concurat de una singură pentru şefia filialei. Deputatul Daniel Buda nu are contracandidaţi pentru funcţia de preşedinte, funcţie pe care o deţine încă din 2006.

UPDATE Buda a fost reales la şefia PDL Cluj cu 624 de voturi "pentru" din partea delegaţilor, el primind şi 52 de voturi "împotrivă", fiind singurul candidat pentru şefia filialei judeţene a PDL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările