Udrea, despre anunţul lui Ponta că se mută la MApN: „Dacă nu a traficat influenţă, nu are de ce să se ascundă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a taxat decizia premierului Victor Ponta de a-şi muta biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării, precizând că este un semnal negativ pe care îl transmite cancelariilor occidentale.

„Anunţul lui Victor Ponta că îşi ia catrafusele din biroul de la Palatul Victoria şi se mută la Ministerul Apărării Naţionale arată nivelul de maturitate la care se află, o profundă lipsă de respect faţă de funcţia pe care o ocupă, dar mai ales teama că discuţiile despre numiri în funcţii pe criterii de clientelism purtate de baroni în biroul premierului ar putea ajunge pe la instituţiile care combat corupţia. Imaginaţi-vă ce imagine iresponsabilă transmite astfel şeful Executivului cancelariilor occidentale. Premierul ştie foarte bine că, dacă nu a traficat influenţă, nu are de ce să se ascundă“, a comentat Udrea.

Premierul Victor Ponta a anunţat luni seară că a vorbit cu Mircea Duşa şi a decis să-şi mute biroul la Ministerul Apărării.

„De astăzi dimineaţă mi-am mutat biroul. Am vorbit cu domnul Duşa şi l-am mutat la ministerul Apărării. Orice instituţie poate să vadă cine a fost la mine, cât a stat. Eu am anunţat că s-a terminat raportul Corpului de Control, apoi a apărut că s-a făcut trafic de influenţă la mine în birou. A fost o înscenare a presei.  O să-mi mut biroul în Ministerul Apărării care va fi mai bine păzit fiind regim de unitate militară. Mă aştept la mai multe înscenări făcute de Traian Băsescu şi oamenii lui.Eu mă aştept la orice fel de înscenare, flagrant de presă“, a afirmat Ponta, la România TV.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat joi, într-un interviu acordat Hotnews, o provocare : înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să investigheze implicarea premierului Victor Ponta în afacerile baronului PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu.

Trebuie să strângem date, pentru că avem aceste afirmaţii ale lui Duicu surprinse în înregistrări, avem poziţia premierului, care neagă, poziţia ministrului de Interne, care nu-şi aminteşte, arătând textual că pe la cabinetul premierului e pelerinaj şi nu mai poţi să-i ţii minte pe toţi“, a declarat Antonescu şi a adăugat că „din partea PNL nu există nicio reţinere în a lumina aceste lucruri“.

Pe aceeaşi temă:
 

Ponta şi-a mutat biroul, după scandalul cu baronul Duicu: Va fi mai bine păzit la MApN. Mă aştept la mai multe înscenări

Premierul Victor Ponta a vorbit, la emisiunea „România la raport", despre plângerea care va fi depusă împotriva preşedintelui Traian Băsescu, despre şansele ca USL să se refacă, despre acuzaţiile de trafic de influenţă în cazul Duicu, dar şi despre prezidenţiabilii lansaţi de şeful statului.

Crin vrea comisie de anchetă pentru Ponta, restul Opoziţiei i se alătură: „Cazul Duicu e halucinant! Premierul să dea explicaţii“

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat joi, într-un interviu acordat Hotnews, o provocare : înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să investigheze implicarea premierului Victor Ponta în afacerile baronului PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite