Udrea, despre activitatea ministrului Grapini: Habar nu are când face bine sau când face rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul
Deputatul PDL Elena Udrea FOTO Adevărul

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea apreciază în mod pozitiv iniţiativa actualului ministru Maria Grapini de a promova brandul turistic românesc, dar condamnă faptul că ţine ascunse contractele semnate în acest scop.

„Promovarea brandului turistic prin contractele semnalate de mass media nu mi se pare un lucru rău, ci, din contră, cam singura acţiune pozitivă pentru turismul românesc întreprinsă de ministerul de resort de la venirea USL la Putere şi până acum“, a scris Elena Udrea pe Facebook, în urma unui material realizat de Mediafax care prezintă valoarea contractelor încheiate pentru promovarea brandului turistic.

Fostul ministru al Turismului susţine însă faptul că pentru aceeaşi iniţiativă, USL a pus bazele unei comisii parlamentare care crtitică acţiunile Elenei Udrea, în timpul în care aceasta era ministru.

„Doar că, pentru aşa ceva, USL-ul mi-a făcut mie comisie parlamentară în 2009, plângeri penale, a ţipat la televizor cât i-au ţinut plămânii şamd. Dincolo de ipocrizia lor, regretul meu astăzi este că astfel de evenimente, precum cele semnalate de presă, sunt atât de rare“, a mai adăugat Udrea.

Pe de altă parte, deputatul PDL se îndoieşte de activitatea actualului ministru Maria Grapini. „Faptul că ministrul delegat pentru Turism a ţinut la secret aceste contracte arată că habar nu are când face rău şi când face bine. Şi că, probabil, banii vor merge către trustul de presă al şefului său, Dan Voiculescu. A fi ministru este, în primul rând, o chestiune de asumare, responsabilitate şi curajul de a face ce trebuie“, a conchis Udrea.

Autoritatea Naţională pentru Turism a atribuit în acest an mai multe contracte de promovare a brandului turistic al României, în valoare totală de 6,9 milioane lei fără TVA, la diverse evenimente, printre care concertul Tom Jones, festivaluri, raliuri, sau prin intermediul pilotului Mihai Marinescu.

Pe aceeaşi temă:

Elena Udrea: Dragnea ne-a asigurat că, dacă nu candidează la preşedinţie, se va ocupa şi de descentralizarea programelor de investiţii

Udrea, despre convorbirea Băsescu-Biden: Să-i spună de trăznăile pe care le-a făcut Ponta în SUA

Udrea, despre plecarea lui Cristian Preda din PDL: Sper că drumurile noastre politice se vor reîntâlni

Udrea: Antonescu va încerca să ne ia de sub nas pe cei care au votat cu oamenii lui Băsescu

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite