Udrea, atac la Ponta: Ciocu mic când vine vorba de mine. Am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine în loc să îmi cumpere mie pantofi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru Elena Udrea a reacţionat pe Facebook după atacurile lui Victor Ponta la Traian Băsescu, acuzându-l pe fostul premier că n-are caracter şi că ar trebui să aibă „ciocu mic“ în privinţa ei.

„Mai, vctore, ca sa scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă aşteptam şi eu la puţină recunoştinţă din partea ta! Dar aşa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care “te-a făcut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porţi şi cu Traian Băsescu. Ştii tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut preşedintele PSD şi la care mă rugai tu să îţi fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câştigase USL cu tot! E adevărat că nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat şi securitatea de rit nou, condusă de naş’tu, Maior", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului l-a acuzat pe fostul premier că speră ca tot Securitatea să-l scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni şi Rovinari, care, spune Elena Udrea, i-au rotunjit conturile lui Victor Ponta.

"De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu există nicio proba şi totuşi am fost condamnată. Diferenţa e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnaţi, tu la achitaţi! victore, nu Traian Băsescu vrea să distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de puşcărie. Şi dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fara el Corina Creţu, căreia nu am nimic să îi reproşez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poţi să îmi fii recunoscător! ", a mai scris fostul ministru.

Elena Udrea îl ironizează pe Victor Ponta, precizând că acesta nu trebuie să-i fie recunoscător pentru că i-a făcut lobby, pentru că asta ar fi făcut oricum George Maior şi Florian Coldea, ci "pentru ca m-am sacrificat si am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi".

"Deci victore, eu îţi zic aşa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, “ciocu’ mic” când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje.:😎 P.S. Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situaţia deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tău ar câştiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândeşti. Nu se ştie când o să ai nevoie.😂", a conchis fostul ministru al Turismului.

Reacţia Elenei Udrea vine după ce fostul premier Victor Ponta, cel care deschide lista Pro România la europarlamentare, l-a criticat dur pe Traian Băsescu, care deschide la rândul său lista PMP la europarlamentare, cât şi pe fostul ministru.

"băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească- a tăiat pensiile si salariile in timp ce ii proteja pe Udrea si Blejnar; a fost trimis acasa de 90% din romani prin Referendumul din 2012 si s-a agatat de scaun ca un nemancat; a vandur interesele tarii pentru avantaje josnice ; a facut dosare politice impotriva adversarilor si a denaturata actul de Justitie ; i-a trimis pe Dragnea si pe Valcov ca sa distruga PSD si pe baronii pedelisti ca sa paraziteze PNL ; a mintit, a furat si a vandut pe oricine ! In loc sa plateasca in fata romanilor pentru tot raul facut - vrea 5 ani un loc caldut la Parlamentul European ( ca acolo whiskey ul e ieftin si au zbor direct spre Costa Rica)!", a scris Vitcor Ponta, pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite