UDMR continua inca sa mai respecte protocolul cu PSD

UDMR a respectat in totalitate termenii portofoliului incheiat cu PSD si nu a luat nici o decizie privind renuntarea la sprijinul parlamentar acordat guvernului, a declarat deputatul Marton Arpad,

UDMR a respectat in totalitate termenii portofoliului incheiat cu PSD si nu a luat nici o decizie privind renuntarea la sprijinul parlamentar acordat guvernului, a declarat deputatul Marton Arpad, vicelider al grupului parlamentar. Deputatul UDMR a precizat ca Uniunea s-a obligat sa nu semneze si sa nu sustina nici o motiune de cenzura, dar poate vota o motiune simpla, cum a fost cazul motiunii "Sanatatea". UDMR asteapta clarificarea relatiilor cu PSD in urma declaratiilor unor inalti demnitari ai social-democratilor privind separatismul din Covasna-Harghita. In ciuda problemelor ivite in relatia cu PSD, Uniunea nu se pronunta in favoarea motiunii de cenzura anuntate de PNL si PD. "Nu stim inca despre ce este vorba si nu ne pronuntam", a spus Marton Arpad.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: