UDMR cere demisia ministrului de Interne: A pus în pericol toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor, liderul UDMR Foto: Mediafax
Kelemen Hunor, liderul UDMR Foto: Mediafax

UDMR a cerut demisia ministrului de Interne Marcel Vela, ca urmare a acordului semnat între MAI şi Biserica Ortodoxă pentru distribuirea luminii de Paşti. Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului să modifice acordul şi i-a rugat pe români să stea în continuare în izolare la domiciliu, ca să evităm un vârf al pandemiei după sărbători.

„UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, deoarece, prin decizia lui, a pus în pericol toată ţara şi siguranţa populaţiei, a anulat toate rezultatele obţinute până acum prin introducerea măsurilor de prevenire şi combatere a epidemiei, a ignorat starea de urgenţă declarată de preşedinte şi măsurile de sănătate publică impuse de propriul Guvern”, a spus Csilla Hegedus, purtător de cuvânt al UDMR. 

Şi USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cât mai repede, cu atât mai bine. "Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem", arată USR. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite