Turism la partid. Doi deputaţi PSD care plecaseră din formaţiune s-au întors iar la Pro România. Tudose: Suntem deschişi la cei care mai pot fi salvaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Mohaci (stânga) şi Mihai Popa (dreapta) FOTO Digi24
Mihai Mohaci (stânga) şi Mihai Popa (dreapta) FOTO Digi24

După ce în decembrie anul trecut deputaţii PSD Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa au trecut la Pro România, pentru ca două săptămâni mai târziu să revină la social-democraţi, acum, cei doi, mai încearcă o dată şi se realătură partidului lui Ponta.

Mihai Popa şi Mihai Mohaci au mai demisionat din PSD la începutul lunii decembrie, anunţând că pleacă la Pro România, partidul condus de Ponta. După două săptămâni, cei doi s-au întors la PSD. „Le spunem bine au revenit colegilor nostril“, a fost mesajul cu care i-a întâmpinat  Claudiu Manda, unul dintre apropiaţii lui Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că Mihai Mohaci îşi încetează activitatea din cadrul grupului parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa.Totodată, Mihai Valentin Popa nu va mai face parte din grupul parlamentar PSD şi va activa în cadrul grupului Pro Europa începând cu septembrie 2019.

Întrebat de această situaţie, fostul premier Mihai Tudose a afirmat azi că „Suntem deschişi la colegi din PSD care mai pot fi salvaţi”, şi a confirmat mutarea celor doi.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite