Turcescu, săgeţi către Paleologu: Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Nu ţi-e, mă, ruşine?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu. FOTO Eduard Enea
Robert Turcescu. FOTO Eduard Enea

Deputatul PMP Robert Turcescu îl critică pe Theodor Paleologu, fost candidat al PMP la prezidenţiale, care acum se delimitează de formaţiunea care l-a susţinut la alegeri.

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: „Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!”. Ia uite unde era gogoşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ţi-e, mă, rusine? Zeci de mii de membri PMP au tras in campania asta pentru tine de le-au sarit ochii din cap si tu le dai cu flit?”, a scris pe Facebook Robert Turcescu. 

Turcescu a punctat faptul că el e printre cei care nu i-au făcut în ultimele săptămâni campanie, pentru că a intuit ce fel de caracter are. 

„Eu nu ţi-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, cînd te-am auzit că vrei sa candidezi INDEPENDENT, doar susţinut de PMP, am intuit exact ce loază eşti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăti, mai, gogoaşă înfuriată!”, a mai scris Turcescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite