Turcescu acuză că îi este blocat accesul la dezbaterile TV şi îi acuză pe Firea şi Predoiu de „blat marca USL“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei FOTO Eduard Enea
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei FOTO Eduard Enea

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, luni, că nu a fost invitat la dezbaterea electorală de la Antena 3, iar la cea de la B1 TV, programată marţi seară, nu poate participa deoarece Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu au anunţat că nu vor veni dacă va fi prezent şi Turcescu.

”În această seară la ora 21.30 şi mâine seară la ora 21.00 pe posturile de televiziune Antena 3, respectiv B1 TV, vor avea loc confruntări, spun  ei, cu principalii contracandidaţi la funcţia de primar general al Capitalei. Deşi am anunţat public încă de la sfârşitul săptămânii trecute că sunt dispus să particip la orice confruntări de o asemenea anvergură, nu am primit nicio invitaţie de la Antena 3. Postul B1 TV, deşi a avut disponibilitatea de a mă invita la confruntarea care va avea loc mâine seară între Gabriela Firea, Nicuşor Dan şi Cătălin Predoiu, mi-a comunicat că doamna Gabriela Firea şi domnul Cătălin Predoiu, la pachet, refuză să participe în emisiune dacă la o astfel de confruntare apare şi Robert Turcescu”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Robert Turcescu. 

 Acesta susţine că Predoiu şi Firea acţionează concertat pentru a împiedica o dezbatere reală în campanie pentru alegerea viitorului primar general al Capitalei. ”Felul în care au declinat amândoi participarea de pe B1 TV de mâine seară la care aş fi putut participa şi eu îmi arată că asistăm la un blat pe modelul USL făcut de Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu (...) Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu s-au înţeles să discute pe limba lor într-o dezbatere, chipurile, civilizată, dar care va fi o dezbatere adormitoare şi o dezbatere în care nu se vor confrunta, ci se vor admira reciproc”, crede candidatul PMP

În cadrul conferinţei de presă, Turcescu a prezentat mai multe contracte de împrumut între mai multe firme care aparţin lui Dan Voiculescu şi SC MEDIA CASA PRESS SRL, la care Gabriela Firea a fost coacţionar şi administrator, el considerând că acesta ar fi motivul pentru care candidatul PSD-UNPR la Primăria Generală refuză să participe la dezbateri alături de el. Cele şase contracte de împrumut au fost semnate între 2007 şi 2010.

”În ceea ce o priveşte pe Gabriela Firea acesta este motivul sau unul dintre motivele pentru care refuză în acest moment orice confruntare electorală în studiourile de televiziune cu subsemnatul. În ceea ce îl priveşte pe domnul Cătălin Preodiu, cred că asistăm de această dată la altceva, i-aş spune Cătălin Predoiu, soluţia sperioasă. Cătălin Predoiu face front comun în acest moment cu doamna Firea refuzând confruntările televizate cu subsemnatul. Măcar doamna Firea a mai fost la o emisiune la Digi 24, dar bănuiesc că a confruntat-o foarte tare acea emisiune. Domnul Predoiu refuză să stăm faţă în faţă pentru a discuta despre pogramele pentru Bucureşti”, a mai zis Turcescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite