Turcan: Am votat pentru a manifesta respect faţă de iniţiativa cetăţenească şi de consultarea populară. Referendumul e însă confiscat de seminalfabeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan a votat la referendumul pentru familie. Foto: Facebook.
Raluca Turcan a votat la referendumul pentru familie. Foto: Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat, sâmbătă seara, pe pagina sa pe Facebook, că a participat la votul privind referendumul de schimbare a Constituţiei, arătându-şi astfel „respectul faţă de consultarea populară”. Aceasta a ţinut, însă, să precizeze că procesul în since este „confiscat de infractorii şi seminalfabeţii din această guvernare pentru a abate atenţia de la problemele cu adevărat importante”.

„Am votat pentru a-mi manifesta respectul faţă de ideea iniţiativei cetăţeneşti şi a consultării populare.
Referendumul este însă confiscat de infractorii şi semianalfabeţii din această guvernare pentru a abate atenţia de la problemele grave cu care se confruntă ţara, de la pesta porcină africană, la erodarea puterii de cumpărare şi creşterea preţurilor.
Nu mai spun de faptul că vor să acopere încercările lor disperate de a-şi albi dosarele şi a scăpa de justiţie.
Confiscarea politică l-a transformat într-un demers inutil”, a transmis sâmbătă deputatul liberal. 

Printre liderii PNL care s-au prezentat la vot se află şi preşedintele Ludovic Orban care a declarat că referendumul este cea mai puternică instituţie a democraţiei, iar tema acestuia este "extrem de importantă", "pentru că este vorba despre cum este constituită celula de bază a societăţii, familia".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite