Turcan: Ne ocupăm timpul pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni cu negocierea blocării moţiunii de cenzură. Vom opri această moţiune de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turcan

Viceprim-ministrul Raluca Turcan afirmă că liderii liberali sunt în situaţia în care îşi ocupă cu negocieri pe tema moţiunii de cenzură timpul pe care l-ar fi putut petrece printre oameni. Ea a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că liderii PNL vor face tot posibilul pentru a opri moţiunea de cenzură, demers pe care l-a catalogat drept „ticălos şi care nu are nimic de-a face cu românii”.

”Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de-ai mei din Guvernul României, pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri, pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Şi am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara. Oameni care îşi permit ca într-un asemenea moment prin care trece România să destabilizeze ţara întreagă şi să creeze temere în societate nu au niciun Dumnezeu”, a afirmat Raluca Turcan, sâmbătă, la Sibiu unde a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale.

Turcan a afirmat că, alături de colegii săi va face tot posibilul pentru a opri moţiunea de cenzură, demers pe care l-a catalogat drept „ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii”.

În acest context, Turcan a criticat PSD.

”Oameni care, când ne-a fost bine, şi-au bătut joc de bugetul ţării nu au cum, pur şi simplu, ca atunci când ne este greu să gestioneze şi bugetul ţării, şi 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană”, a adăugat vicepremierul.

Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură iniţiată de 205 deputaţi şi senatori.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite