Turcan: Noul secretar general trebuie să găsească o modalitate de achitare a datoriei de şase milioane de euro a PNL

Turcan: Noul secretar general trebuie să găsească o modalitate de achitare a datoriei de şase milioane de euro a PNL

Preşedintele inetrimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Eduard Enea

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că principala misiune a noului secretar general al partidului este găsirea unei modalităţi transparente şi legale de achitare a datoriei de şase milioane de euro pe care o are formaţiunea.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pe mine mă interesează ca PNL să aibă un secretar general funcţional, care să răspundă unei probleme acute pe care PNL o are, şi anume o datorie de şase milioane de euro. Această datorie trebuie rezolvată, trebuie găsită o modalitate transparentă şi legală de mobilizarea resurselor financiare ale partidului şi să putem să ne punem în practică programul şi misiunea”, a declarat Raluca Turcan.

Întrebată despre contestarea de către mai mulţi lideri PNL a modului în care a fost ales Cristian Buşoi în funcţia de secretar general interimar, Turcan a precizat că a fost o procedură transparentă. „Au fost discuţii, însă i-am rugat pe toţi cei care au păreri contrare să o facă decent, să o facă responsabil şi să nu-mi ceară mie să încalc statutul PNL, chiar dacă au mai fost  situaţii în care statutul era facultativ. Cel puţin cât voi conduce eu PNL, statutul nu se negociază. A fost o procedură transparentă, o procedură pe care şi-au asumat-o colegii care trebuiau să-l propună pe secretarul general interimar şi niciodată nu voi face alte modificări din pix”, a explicat ea.

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost validat, luni, în funcţia de secretar general interimar al partidului, cu majoritate de voturi, de către Biroul Politic Naţional (BPN), după ce contracandidatul său la această funcţie, senatorul Iulian Dumitrescu, şi-a retras candidatura.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările