Replica lui Turcan la acuzaţiile lui Dragnea: Conspiraţiile inventate sunt pentru consumul propriului partid. El a fost călăul a două Guverne PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri seară pentru News.ro că declaraţia liderului PSD, Liviu Dragnea, în care acesta a afirmat că ea i-ar fi spus preşedintelui să îi aranjeze condamnarea în dosarul angajărilor fictive, reprezintă „halucinaţii” şi „conspiraţii inventate pentru consumul propriului partid”.

„Sunt halucinaţii. Vede peste tot conspiratii. Conspiraţiile inventate sunt pentru consumul propriului partid. Cu asta îşi hrăneşte susţinătorii. Jocul de-a victima nu poate să ţină pentru nimeni din afara PSD. El a fost călăul a două Guverne PSD", a declarat Raluca Turcan pentru News.ro.

Întrebată dacă a vorbit cu preşedintele vreodată despre dosarul lui Liviu Dragnea, Turcan a spus: „Evident că nu. E nebunie în stare pură".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, i-a spus preşedintelui Klaus Iohannis că, dacă „aranjează" condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive, ea va da jos Guvernul Dăncilă a doua zi. Dragnea susţine că e clar că "miza principală a lui Iohannis este ca el să nu mai existe.

„Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, şi vorbind şi cu oameni din PSD, şi cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (...) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite