Turcan, despre moţiunea de cenzură: Se strâng semnături; Pambuccian: Minorităţile naţionale analizează luni textul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. FOTO Eduard Enea
Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. FOTO Eduard Enea

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat miercuri că PMP strânge semnături pentru moţiunea de cenzură, iar liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a precizat că deputaţii grupului vor analiza luni textul moţiunii.

„A fost o întâlnire foarte bună. (...) Am discutat foarte mult despre colaborarea instituţională pe viitor, pe domenii foarte concrete, evident subiectul principal a fost cel legat de moţiunea de cenzură. Acordul a fost să transmitem colegilor de la minorităţi textul moţiunii, să fie analizat, dezbătut în grupul minorităţilor naţionale şi răspunsul să fie comunicat în momentul în care există o decizie", a declarat Raluca Turcan, la finalul întâlnirii avute cu liderul grupului parlamentar al minorităţile naţionale, Varujan Pambuccian.

Liderul deputaţilor PNL a menţionat că au existat discuţii şi cu reprezentanţi ai PMP. „Se strâng semnături pentru moţiune. Am transmis textul moţiunii, dar permiteţi-mi ca rezultatul semnăturilor strânse şi al deciziei politice să aparţină preşedintelui partidului", mai spus Turcab.

Raluca Turcan a precizat că PNL analizează momentul la care va depune moţiunea de cenzură şi a spus că negocierile cu privire la susţinerea moţiunii vor continua joi cu deputaţii neafiliaţi. „Am avut o discuţie cu ei şi ne vom întâlni mâine", a declarat Turcan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite