Turcan, despre moţiunea de cenzură: Se strâng semnături; Pambuccian: Minorităţile naţionale analizează luni textul

Turcan, despre moţiunea de cenzură: Se strâng semnături; Pambuccian: Minorităţile naţionale analizează luni textul

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. FOTO Eduard Enea

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat miercuri că PMP strânge semnături pentru moţiunea de cenzură, iar liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a precizat că deputaţii grupului vor analiza luni textul moţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A fost o întâlnire foarte bună. (...) Am discutat foarte mult despre colaborarea instituţională pe viitor, pe domenii foarte concrete, evident subiectul principal a fost cel legat de moţiunea de cenzură. Acordul a fost să transmitem colegilor de la minorităţi textul moţiunii, să fie analizat, dezbătut în grupul minorităţilor naţionale şi răspunsul să fie comunicat în momentul în care există o decizie", a declarat Raluca Turcan, la finalul întâlnirii avute cu liderul grupului parlamentar al minorităţile naţionale, Varujan Pambuccian.
 
Liderul deputaţilor PNL a menţionat că au existat discuţii şi cu reprezentanţi ai PMP. „Se strâng semnături pentru moţiune. Am transmis textul moţiunii, dar permiteţi-mi ca rezultatul semnăturilor strânse şi al deciziei politice să aparţină preşedintelui partidului", mai spus Turcab.
 
Raluca Turcan a precizat că PNL analizează momentul la care va depune moţiunea de cenzură şi a spus că negocierile cu privire la susţinerea moţiunii vor continua joi cu deputaţii neafiliaţi. „Am avut o discuţie cu ei şi ne vom întâlni mâine", a declarat Turcan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările