Turcan, despre decontarea sumelor cheltuite în campanie: PNL va primi în zilele următoare cel puţin atât cât a primit PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. FOTO Mediafax

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni că partidul pe care îl conduce va primi de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) rambursări de cel puţin 13 milioane de lei, atât cât a primit PSD, după ce PNL şi USR au fost singurele partide care nu au primit niciun ban de la AEP pentru campania electorală pentru parlamentarele din 2016. .

„PNL va primi în zilele următoare cel puţin cât a recuperat PSD. Nu voi mai comenta în spaţiul public informaţii care alimentează în mod tendenţios situaţia financiară cu privire la deconturile din campania electorală. (...) În momentul de faţă, PSD are datorii de trei ori mai mari decât ale PNL. Nu se vorbeşte în spaţiul public despre datoriile PSD. De asemenea, PSD a recuperat de la AEP vreo 50%, nu se vorbeşte de faptul că PSD nu a recuperat o parte din sumă”, a declarat Raluca Turcan, potrivit News..ro, fiind întrebată de ce PNL nu a primit nimic de la AEP în condiţiile în care celorlalte partide le-au fost decontate cheltuielile din campania pentru alegerile parlamentare din 2016.

De asemenea, Turcan a precizat că toate documentele oficiale au fost semnate de fosta conducere a partidului. „Am observat cu surprindere că în primul rând în spaţiul public se pune fotografia mea şi a altor colegi care în momentul de faţă conducem interimar PNL, cu titluri de probleme cu legea sau încălcări ale legii. Aşadar, în legătură cu astfel de informaţii, vreau să vă spun că toată datoria mea este în primul rând în calitate de preşedinte PNL Sibiu care a funcţionat în totală legalitate şi total în acord cu ceea ce prevedea legea electorală”, a mai spus Turcan.

AEP a rambursat vineri partidelor cheltuieli pentru campania electorală din toamna anului 2016 în valoare de 27,6 milioane de lei. Singurele formaţiuni care nu au primit niciun ban sunt PNL şi USR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite