Turcan: Dăncilă ar trebui să înceapă campania cu citirea Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan a declarat că Viorica Dăncilă ar trebui să îşi înceapă campania cu citirea Constituţiei şi că restructurarea Guvernului ar trebui să fie decizia logică în cazul în care premierul chiar vrea să facă lucruri bune pentru români.

„Viorica Dăncilă ar trebui să înceapă campania cu citirea Constituţiei! Dacă Dăncilă vrea cu adevărat să facă multe lucruri bune pentru români, aşa cum spune, ar trebui ca mâine să facă următoarele lucruri:

- Să trimită proiectele pe care nu le-a putut adopta in guvern, Parlamentului!

- Să anunţe că lunea viitoare vine in Parlament pentru restructurarea Guvernului;

- Să anunţe ca PSD voteaza propunerile PNL de abrogare a recursului compensatoriu şi interzicere a liberarii condiţionate pentru infracţiunile grave;

- Să ceară PSD să elibereze mediul economic de povara măsurilor din OUG 114 care cresc taxele şi impozitele, cresc preţurile şi tarifele, îngrădesc creditarea, spulbera Pilonul II de pensii”, a scris Raluca Turcan, miercuri, pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că, în cazul în care şeful Executivului nu face niciunul dintre aceşti paşi, „înseamnă că rămâne captivă discursului de tip Dragnea, pentru a acoperi incompetenţa, interese meschine şi disperarea acestei guvernări anti-naţionale!”.

Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că Guvernul va sesiza Curtea Constituţională pentru a reclama un conflict cu preşedintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniştrilor interimari.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite