Tudy, mâna forte de la Primăria Capitalei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tristă zi pentru Bucureşti! Tudor Ionescu, zis Tudy, personaj devenit celebru în urma unui episod onanist care a avut-o ca adresantă pe Oana Zăvoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei.

Reprezentantul ALDE a fost votat de toţi consilierii PSD, care au considerat că primarul general Gabriela Vrânceanu-Firea are nevoie de o mână de bărbat pentru a avea o administraţie eficientă. Şi ce mână! A văzut tot poporul ce poate face mister Tudy cu mâna. Pentru a completa tabloul halucinant al alegerii lui Tudy aş propune că tânărul viceprimar să primească în atribuţiile sale de serviciu domenii precum sănătatea, educaţia şi sportul. Sau ar putea ţine prelegeri despre importanţa mastubării în actul administrativ (cine ştie?, poate aşa scăpăm de funcţionarii nervoşi care ne fac zile amare la ghişeu). Internetul este deja plin cu glume la adesa capacităţii lui Tudy de a rezolva cu mâna lui multe dintre problemele Capitalei...

Nu pot însă să glumesc prea mult pe tema asta. E prea serioasă. Pentru mulţi dintre bucureştenii care au votat ALDE, pe unii îi cunosc personal şi pot spune fără nicio reţinere că sunt oameni respectabili, alegerea lui Tudy în funcţia de viceprimar al Capitalei este o jignire.  O palmă pe care atotsuficientul Călin Popescu Tăriceanu le-o dă votanţilor săi. Sper că oamenii să ţină cont de acest lucru la alegerile din toamnă şi să-l taxeze pe arogantul preşedinte al Senatului.

Eurodeputatul PNL Norica Nicolai spunea la apariţia pozelor cu Tudy masturbându-se că  fostul ei consilier ar trebui să se apuce de orice în afară de politică odată ce a demonstrat prin comportamentul său că „nu este demn să îşi reprezinte oamenii în Parlament sau în administraţia locală“. O poziţie de bun simţ, de care  Călin Popescu Tăriceanu nu a ţinut cont.

Totuşi, nesimţirea liderului ALDE, care l-a susţinut pe Tudy în ascensiunea politică către fotoliul de viceprimar, putea fi taxată de reprezentanţii PSD şi de primarul general Gabriela Vrânceanu-Firea, care puteau să se opună categoric unei astfel de propuneri. Scuipatul aruncat de Tăriceanu pe obrazul votanţilor ALDE a ajuns prin ricoşeu şi pe obrazul celor care au votat-o pe Firea. Mă aşteptam ca o fostă colegă de breaslă care ştie cât de mult înseamnă imaginea publică să nu accepte în jurul ei un personaj de teapa lui Tudy. Ce autoritate morală are acest individ şi cum poate reprezenta la nivel naţional şi internaţional o instituţie atât de importantă, cum este Primăria Capitalei, când pozele cu el masturbându-se în oglindă împânzesc internetul? Chiar atât de mare să fie obsesia pentru putere a PSD încât să accepte alianţe cu indivizi de genul lui Tudy? Îmi este frică de ce ar putea să ne aştepte la toamnă dacă PSD câştigă alegerile.

Nu putem spera la o demisie din partea lui Tudy (ar trebui să-şi folosească mâna când o semnează, iar mâna lui nu nu-i pentru scris), dar, poate, într-un moment de luciditate Gabriela Vrânceanu-Firea va sesiza grotescul situaţiei şi va solicita retragerea sprijinului acordat acestui individ. Ar fi un gest normal, dacă se mai poate spera la normalitate în această ţară...

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite