Tudose: Omagiul meu şi respectul profund pentru românii care au plătit cu viaţa în decembrie 1989 pentru libertate şi democraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Mihai Tudose. FOTO Mediafax
Premierul Mihai Tudose. FOTO Mediafax

Premierul Mihai Tudose a avut un mesaj referitor la victimele Revoluţiei din decembrie 1989, cu ocazia împlinirii a 28 de ani de la acest moment. Şeful Guvernului a precizat că românii trebuie să „cintească memoria“ celor care şi-au pierdut viaţa la Revoluţia din 1989.

„Omagiul meu şi profund respect românilor care au plătit cu viaţa în decembrie 1989 pentru libertate şi democraţie. Curajul şi credinţa lor sunt valori care ne responsabilizează şi ne inspiră. Avem datoria să le cinstim memoria prin respectarea şi promovarea principiilor pentru care au luptat!“,  a scris premierul Mihai Tuidose pe pagina sa de Facebook. 

Parlamentul a comemorat joi împlinirea a 28 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989 în cadrul unei şedinţe solemne a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Reprezentanţii partidelor au vorbit despre moştenirea lăsată de cei care şi-au dat viaţa în urmă cu 28 de ani, dar şi despre necesitatea aducerii în faţa justiţiei a celor vinovaţi.

Deputatul ALDE Varujan Vosganian i-a criticat de la tribuna Parlamentului pe cei care protestează azi în strad, în timp ce senatorul Vlad Alexandrescu a cerut să fie aduşi în faţa Justiţiei vinovaţii pentru „măcelul din 1989“..

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite