Tudose numără zilele PSD la guvernare: Se comportă ca şi cum ar fi în ultima zi la mare. Încerci să stai mai mult, chiar dacă e cald. E cântecul lor de lebădă

Tudose numără zilele PSD la guvernare: Se comportă ca şi cum ar fi în ultima zi la mare. Încerci să stai mai mult, chiar dacă e cald. E cântecul lor de lebădă

Mihai Tudose. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Mihai Tudose, unul dintre liderii PRO România, consideră că această moţiune are şanse să treacă şi a precizat că social-demcoraţii se comportă ca şi cum ar fi în „ultima lor zi de plajă“ la mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Orice moţiune are o şansă. Cred că de data asta are o şansă şi practică“, a declarat Mihai Tudose, referitor la şansele moţiunii de cenzură.  
 
Fostul premier a punctat faptul că speră ca unii social-democraţi să treacă peste disciplina de partid şi să voteze căderea Guvernului. „Eu sper că se vor trezi. Unii stau în bancă, poate unii se vor foi“, a completat Tudose, care a afirmat că dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul va merge să fie europarlamentar.  
 
„Foarte multă din PSD, din cei decenţi, sunt siguri că e cântecul lor de lebădă. E ca ultima zi de mare. Încerci să stai cât mai mult, chiar dacă e cald. E ultima lor zi de plajă“, a mai afirmat fostul premier, care a vorbit şi de ulltimele înscrieri în PRO România, adică doi deputaţi care au venit în partid şi în iarnă, dar doar pentru o lună. „Data trecută au fost în cercetare, acum sunt definitiv“. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: