Tudose neagă că ar urma să facă o remaniere a Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, că nu are de gând să schimbe niciun ministru în următoarea perioada. Precizarea vine după ce într-o conferinţă de presă, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a spus că până în februarie 2018 va avea loc o schimbare în fruntea Ministerului Sănătăţii.

Întrebat dacă are de gând să schimbre vreun ministru, premierul Mihai Tudose a precizat. „Am spus că nu“, a declarat, laconic, şeful Guvernului.  De asemenea, acesta a evitat să spună dacă va participa la mitingul organizat de PSD pe 9 decembrie, la Craiova. 

Într-o conferinţă de presă susţinută la Giurgiu, preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat că se va produce o schimbare la Ministerul Sănătăţii până în luna februarie 2018. „Cred că până în februarie o să o vedeţi pe doamna Elena Dinu la Ministerul Sănătăţii. Pentru anul viitor, pe primul loc să ştiţi că va fi pentru noi Sănătatea”, a susţinut liderul PSD.

Pe de altă parte, Bădălău a precizat luni că nu ar fi vorbit de nicio remaniere, ci doar de faptul că Elena Dinu ar fi un bun ministru. 

„Eu am spus că ar fi bun. Atât am spus. Punct“, a declarat Bădălău, avându-l alături pe premierul Tudose. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite