Tudose, despre ministrul Sănătăţii: Meduza de la Sănătate. Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeţi că veţi reuşi şi voi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose FOTO: Mihai Tudose / Facebook
Mihai Tudose FOTO: Mihai Tudose / Facebook

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose critică răspunsul ministrului Sănăţii în cazul situaţiei medicului neurochirug Leon Dănăilă, aflat pe lista de aşteptare a spitalului Foişor, după ce unitatea a fost transformată în spital Covid.

Mihai Tudose aminteşte că medicul a deschis lista PNL Bucureşti la alegerile din 2016 şi acuză faptul că s-a profitat politic de pe urma medicului.

„Meduza de la Sănătate

Cruntă lipsa de umanitate a ministresei pluseriste de la Sănătate faţă de suferinţa academicianului octogenar Leon Dănăilă! Ruşinoasă laşitatea penelistă în faţa umilinţei la care juna Mihăilă îl supune pe venerabilul ex-senator PNL! A fost bun doctorul Dănăilă, în campania electorală din 2016, să deschidă lista PNL la Bucureşti, dar acum, când marele neurochirug are nevoie de operaţie, la 87 de ani, cei care au profitat politic de pe urma imaginii sale tac chitic...”, a transmia Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose a mai explicat că medicul trebuie operat pentru o proteză la şold. Vicepreşedintele critică răspunsul ninistrului privind tratarea pacienţilor în funcţie de nivelul de urgenţă.

„Academicianul e pe lista de aşteptare la Spitalul Foişor, să fie operat pentru o proteză la şold. Dar spitalul a fost transformat în unitate Covid. Ce-i transmite ,,marioneta” lui Vlad Voiculescu medicului care a făcut peste 30.000 de operaţii în timpul carierei lui? ,,Fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă.”, a explicat Mihai Tudose.

Vicepreşedintele PSD a mai subliniat faptul că în situaţia medicului Leon Dănăilă se află mulţi români.

„Asta-i răsplata ministrului Sănătăţii pentru un medic care şi-a dedicat viaţa salvării semenilor săi. Asta-i empatia faţă de victimele proastei gestiuni a pandemiei, pentru că sunt atâţia români în situaţia doctorului Dănăilă, care aşteaptă tratament pentru afecţiuni grave. Sau vom avea şi aici o justificare de genul nu-cred-că-a-fost-cel-mai-mare-neurochirurg-român?!? Dar când nenoroceşti, zâmbind, o ţară întreagă.... un om care a salvat zeci de mii de vieţi şi care nici măcar trotinetă nu are... nu există!!! Meduzele au rezistat milioane de ani fără creier. Credeţi că veţi reuşi şi voi?”, a mai subliniat Mihai Tudose. 

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, i-a transmis academicianului Leon Dănăilă, care are nevoie de o proteză de şold, că ”nevoile în sistemul de sănătate sunt foarte mari” şi că ”fiecare pacient va fi tratat în funcţie de nivelul de urgenţă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite