Tudose, despre miniştrii care s-au plâns lui Dragnea că el nu este calm: „Durează trei secunde să îşi scrie demisia”. În ce condiţii şi-ar depune mandatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tudose a comentat, într-un interviu difuzat sâmbătă de Antena 3, declaraţiile lui Liviu Dragnea, care a afirmat despre el că nu este calm. Premierul a spus că, dacă "sunt unii mai sensibili", care i s-au plâns liderului PSD că el nu este calm, să plece: "Durează trei secunde să îşi scrie demisia".

Premierul afirmă că în momentul în care ar constata că nu mai poate realiza ceea ce îşi propune, şi-ar depune mandatul. ”În momentul în care îmi dau seama că nu mai pot să-mi îndeplinesc ceea ce trebuie şi vreau să fac, plec acasă. Durează trei minute o hârtie şi asta e”, a afirmat Tudose întrebat în ce situaţie şi-ar depune mandatul.

Întrebat dacă au fost momente în care a fost nervos cu liderul PSD şi cu miniştrii, premierul Mihai Tudose a răspuns: "Da, dacă a fi foarte ferm şi a urmări cu asiduitate nişte termene înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare (..) Eu cred că cine e calm pe anumite zone nu înţelege ce se întâmplă. Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, le urez succes celor care vor să fie calmi. Eu nu pot să fiu calm. N-avem spitale şi vrem să fim calmi".

De asemenea, întrebat dacă au existat miniştri care i s-au plâns liderului PSD că el nu este calm, premierul a afirmat că, "dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia".

El a mai spus că nu ştie ce înţelege Liviu Dragnea prin a fi nervos.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a recomandat premierului Mihai Tudose să fie mai calm. "Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. (...) Toţi trebuie să fim mai calmi, când eşti mai calm aduni mai multe în jurul tău, cand eşti nervos, nu aduni", a declarat Liviu Dragnea, joi, la România TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite