Tudose, despre „cazul microfonul“: Nu am vorbit cu Carmen Dan. Dacă simţea nevoia, mă suna. Aşa, să-mi spună ce mai găseşte prin casă?

Tudose, despre „cazul microfonul“: Nu am vorbit cu Carmen Dan. Dacă simţea nevoia, mă suna. Aşa, să-mi spună ce mai găseşte prin casă?

Premierul Mihai Tudose. FOTO Mediafax

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că nu a vorbit cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre dispozitivul de înregistrare găsit de aceasta şi că, dacă ea simţea nevoia să vorbească, îl suna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă a discutat cu Carmen Dan despre faptul că aceasta a găsit un dispozitiv de înregistrare în apartamentul în care locuieşte, premierul a replicat: „Nu am discutat, dacă simţea nevoia mă suna”.

Ulterior, premierul a completat: „Aşa, ca să o întreb ce mai găseşte domnia sa prin casă?“. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a chemat miercuri poliţia la locuinţa sa, după ce a descoperit un dispozitiv de înregistrare. Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, spune că dispozitivul găsit la domiciliul demnitarului este unul „destul de comun, care nu este utilizat de serviciile de informaţii în general”. Costin Georgescu, fost şef al SRI, spune că aparatura este una care se folosea pe vremea lui Ceauşescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările