Tudose, în conversaţie cu Dragnea: Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea şi Mihai Tudose vedeau lucrurile din unghiuri total diferite
Liviu Dragnea şi Mihai Tudose vedeau lucrurile din unghiuri total diferite

Adrian Ţuţuianu, actual membru Pro România, fost vicepreşedinte al PSD, a povestit în timpul unei confrinţe de presă o conversaţie pe care fostul premier Mihai Tudose a avut-o cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, în care primu îi reproşa că îi este frică să iasă în public.

„Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuţie în partid când încă nu plecasem, i-a spus (n.red.: lui Liviu Dragnea): «Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall. Că noi ne-am dus şi nu ne-a înjurat nimeni»”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Acesta a explicat apoi că Dragnea poate vorbi în public doar în cadrul evenimentelor de partid şi că este exclusă varianta ca acesta să se plimbe pe stradă prin sate sau oraşe. Ţuţuianu a vorbit şi despre mitingul PSD de la Târgovovişte, unde fostul vicepreşedinte PSD spune că o singură dată în viaţa lui a mai văzut atât de mulţi poliţişti mobilizaţi.


„Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate şi prin oraşe sunt opţiuni excluse. Liviu Dragnea şi consultanţii lui ştiu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriaşă.

N-am văzut în viaţa mea atâţia poliţişti la fiecare intersecţie, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgovişte şi erau pitiţi prin toate tufişurile, 6-7 poliţişti la fiecare intersecţie din oraş este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului pentru că nu au avut acces în nicio direcţie”, a declarat Ţuţuianu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite