Un consilier al premierului Tudose îi cere demisia lui Dragnea: Cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a început să fie tot mai mic pe lângă Mihai Tudose. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea a început să fie tot mai mic pe lângă Mihai Tudose. FOTO Inquam Photos

Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, îl critică pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul că nu demisionează şi este de părere că oamenii ar trebui să facă altceva în afară de a urmări evoluţia dosarelor şefului PSD. Reacţia acestuia vine după ce luni DNA a început urmărirea penală faţă de Liviu Dragnea într-un nou dosar.

„Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat şi i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-si probeze nevinovăţia şi, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumţia de nevinovăţie merită salvată chiar şi în cazul politicienilor?  Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp.

Update : iote că leul tocmai ce dădu coltul pe după 4,7. Iată Robor se duce hăt - dincolo de 2,2. Iar inflaţia merge şi ea în bălariile unde fu invitată de profetul vieţii de la BNR”, a scris Gheorghe Piperea. 

Acesta a comentat, ulterior: „Chestia cu prezumţia de vinovătie era un sarcasm la adresa lui Iohannis. Chestia cu demisia nu e niciun sarcasm. Chiar avem şi altceva de făcut decât să urmarim epopeea judiciară interminabilă a dlui Dragnea“.

Gheorghe Piperea FOTO Facebook
Gheorghe Piperea 2
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite