Tudorel Toader, laude pentru Băsescu, ironii pentru Iohannis: Băsescu era mai bine consiliat. Avea fler. Nu pot evalua un profesor de fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu era mai bine consiliat şi avea fler în comparaţie cu actualul şef de stat Klaus Iohannis, "care spune sec nu sunt de acord, mă documentez".

"Preşedintele de atunci era mai bine consiliat decât cel de azi. Cel de atunci avea aun fler, simţea lucrurile, le prezenta într-o manieră credibilă. Cel de azi nu are această abilitate socială, sec şi spune că nu sunt de acord, dar mă documentez. trebuie să fii documentat când dai o soluţie. Nu am de unde să ştiu, că este cu voie sau fără voie, ca la bisercă, efectele sunt acelaşi. Indiferent de funcţie, putem avea urechea aplecată către un sfat, altul să nu accepte astfel de consiliere că le ştiu eu pe toate", a declarat Ministrul Justiţiei, la Antena 3.

Ministrul Justiţiei are convingerea că preşedintele Klaus Iohannis va citit mai repede documentele care stau la baza cererii de revocare ale procurorului general Augustin Lazăr decât în cazul Kovesi. 

"Nu aş vrea să greşesc, oi fi eu ministrul Justiţiei, dar nu pot evalua un profesor de fizică. A cunoaşte mecanismele statului de drept e de mare fineţe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani de zile. Nu te duci, te alege poporul peste noapte preşedinte şi devii a toate ştiutor. Să nu excludem să fie consiliat bine şi să spună lasă că aşa ştiu eu, aşa vreau eu", a mai spus Tudorel Toader, la Antena 3.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite