Tudorel Toader decide azi soarta şefei DNA. Dragnea: Aştept ca ministrul Justiţiei să nu se facă de râs

Tudorel Toader decide azi soarta şefei DNA. Dragnea: Aştept ca ministrul Justiţiei să nu se facă de râs

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul Biroului Permanent National al partidului, că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să nu se facă de râs cu privire la decizia pe care o va lua în legătură cu şefa DNA. Tudorel Toader urmează să anunţe, la ora 18.00, dacă o revocă sau nu pe Laura Codruţa Kovesi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat ce aşteptări are de la ministrul Justiţiei, el a răspuns: "Să nu se facă de râs”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta joi, la ora 18.00, Raportul privind activitatea managerială la DNA, la Ministerul Justiţiei. "Raport privind activitatea managerială la DNA, joi, 22 februarie 2018, orele 18.00, la Ministerul Justiţiei - Sala de Consiliu", este anunţul făcut pe Facebook de Tudorel Toader.

El nu precizează însă când va prezenta acest raport în Parlament, aşa cum a anunţat săptămâna trecută.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat tot luni că Tudorel Toader trebuie să facă o evaluare, un raport al activităţii DNA, să prezinte acest raport şi "să facă corect ceea ce trebuie să facă, de fapt, un ministru al Justiţiei".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: