Tudor Chirilă, despre gândirea parlamentarilor: Ce mă, am ajuns în situaţia în care eu să nu mai pot să fur liniştit în ţara mea? Nu se poate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Chirilă. FOTO Eduard Enea
Tudor Chirilă. FOTO Eduard Enea

Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a postat, pe Facebook, un mesaj în care vorbeşte despre gândirea celor care propun legi controversate în Parlament pentru modificarea legislaţiei penale, precizând că unii ar fi revoltaţi de faptul „că nu mai pot fura liniştiţi“ din cauza a câţiva procurori, judecători şi instituţiilor Uniunii Europene.

„Acum 30 de ani, pe zidurile de la  Piaţa Universităţii scria: De Crăciun ne-am luat raţia de libertate. În schimb, acum, după 30 de ani, de Crăciun ne luăm şuturi în gură. În Parlamentul României infractorii îşi fac de cap şi în capul lor cred că e următorul discurs: ce mă, am ajuns să nu mai pot să fur în ţara asta? Am ajuns în situaţia în care eu să nu mai pot să fur liniştit în ţara mea“, afirmă Tudor Chirilă în videoclipul de pe pagina sa personală de Facebook.  

„Nu mai pot eu să fur din cauza a câţiva fraieri din Justiţie: trei procurori şi cinci judecători. Din cauza şmecherilor ăia de la UE. Nu mă lasă pe mine să fur şi să-mi bat joc de banul public cum vreau eu. D-aia am muncit o viaţă întreagă? Să nu mai pot să fur“, completează artistul  

De asemenea, acesta se referă şi la ultimul proiect controversat al PSD: „Ultimul cadou pe care vi-l fac de Crăciun e proiectul pentru modificarea Codului penal. Pedeapsa cu închisoarea o execut acasă. Până la trei ani. După trei ani, vă fac un favor, fraierilor. Mă duc la puşcărie. Dar până atunci, stau acasă“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite