George Simion, Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu, amendaţi cu câte 15.000 de lei fiecare după protestul de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Târziu / Diana Şoşoacă / George Simion FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Claudiu Târziu / Diana Şoşoacă / George Simion FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Parlamentarii George Simion, Diana Şoşoacă şi Claudiu Târziu au fost amendaţi fiecare cu câte 15,000 de lei pentru că au participat la organizarea protestelor de luni seară din Capitală şi din ţară, conform surselor G4Media.

„Amenzi s-au aplicat mai multor persoane care au contribuit la organizarea protestului, inclusiv celor trei parlamentari,  George Simion, Claudiu Târziu şi Diana Şoşoacă. Aceştia au fost amendaţi cu câte 15.000 de lei, pentru că au organizat un protest public cu peste 100 de persoane” a informat o sursă din cadrul Jandarmeriei pentru G4Media.

În ultimele zile, mii de oameni au protestat în Capitală şi în mai multe oraşe din ţară împotriva noilor restricţii adoptate de autorităţi. Luni seară, în Bucureşti, după încheierea protestului, un grup de  manifestanţi a început să arunce cu pietre şi cu sticle în jandarmi, în Piaţa Unirii din Bucureşti, ajungându-se la intervenţia în forţă a jandarmilor. Aceştia au folosit gaze lacrimogene, iar un jandarm a fost rănit.

George Simion, co-preşedintele AUR, şi-a chemat luni susţinătorii, printr-un live pe contul său de Facebook, să participe la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi. În urma violenţelor, acesta a precizat că cei responsabili trebuie traşi la răspundere.

Diana Şoşoacă a fost prezentă în mijlocul participanţilor la protestul din Piaţa Victoriei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite