Transfer de marcă pentru Tăriceanu înainte de alegeri. Dorin Florea, de 19 ani primar al municipiului Târgu Mureş, s-a înscris în ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Florea
Dorin Florea

Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, s-a înscris vineri în ALDE, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu. Florea conduce primăria fără întrerupere din 2000, când a fost ales pe listele PNŢCD. A trecut ulterior la PDL, dar a demisionat ca urmare a unor probleme penale. În 2016 a fost ales din postura de independent.

Dorin Florea a semnat cererea de adeziune în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul ALDE din Târgu Mureş. Preşedintele ALDE Călin Popescu – Tăriceanu a aprobat pe loc cererea şi i-a urat primarului Dorin Florea „Să fie într-un ceas bun!”, conform unui comuniat al ALDE.

„Săptămâna viitoare vom avea la Bucureşti şedinţa Biroului Executiv, structura statutară abilitată să stabilească conducerile filialelor şi cu acest prilej vă anunţ că domnul Dorin Florea va deveni preşedintele organizaţiei judeţene ALDE”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu.

La rândul său, primarul Dorin Florea a declarat că valorile de dreapta ale ALDE l-au făcut să intre în această formaţiune politică. „Rămân adeptul valorilor de dreapta, ALDE este cea mai bună opţiune, pentru că există oameni care doresc să facă politică în mod firesc, nu politica urii, a străzii, a bâtei. S-a coborât foarte mult nivelul, în loc să se facă ceva concret pentru cetăţeni”, a explicat Dorin Florea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite