Traian Ungureanu (PDL): ”Sper ca Mişcarea Populară să nu adune o olimpiadă de vicepreşedinţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că în următoarele luni se vor putea stabili detaliile Mişcării Populare, menţionând că speră ca o astfel de grupare să nu adune o olimpiadă de vicepreşedinţi.

"Există potenţial pentru aşa ceva şi în politică potenţialul se fructifică. Cred că în următoarele luni vom putea discuta din ce în ce mai detaliat. O formă de organizare la dreapta este absolut normală, logică şi chiar previzibilă", a precizat Traian Ungureanu.

Referitor la conducerea viitoarei mişcări, Ungureanu a afirmat că îşi doreşte, în special, ca noua structură politică să nu fie însoţită de un număr ridicat de vicepreşedinţi.

"Mişcarea trebuie să se pună în mişcare ea întâi şi pe urmă să vedem cine sunt oamenii care vor să intre în ea, cu ce anvergură şi cu ce poziţie. Sper să nu facem o olimpiadă de vicepreşedinţi. Sper să fie un spaţiu al dreptei, atât pe dezbatere, cât şi politic, politic înseamnă alegeri", a precizat Ungureanu.

El a menţionat că în stânga s-a produs "o cumulare" USL, care, în opinia sa, "este o colecţie de contradicţii" şi că există potenţial pentru o formă de organizare la dreapta.

Traian Ungureanu a mai fost întrebat dacă din Mişcarea Populară ar putea să facă parte Gigi Becali, el precizând că acesta a mai încercat să se alăture grupării PDL.

"Gigi Becali a mai făcut încercări de apropiere de noi, fie în termeni pragmatici, pentru raţiuni de tactică politică şi electorală, fie în termeni, a crezut el, ideologici. Noi discutăm. Dacă Gigi Becali va trece printr-o evoluţie ideologică, vom vedea. Deocamdată e linişte", a răspuns Traian Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite