Traian Băsescu spune că nu a urmărit declaraţiile lui Crin Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în secuime împreună cu soţia, Traian Băsescu afirmă că nu a urmărit declaraţiile de vineri seară ale preşedintelui interimar Crin Antonescu, care a spus că preşedintele suspendat nu se va întoarce la Cotroceni.

Puţin înainte de ora 11.00, Traian Băsescu a ieşit din hotelul unde este cazat în staţiunea Covasna, unde se află de joi seară, împreună cu soţia sa, Maria Băsescu, şi s-a urcat la volanul autoturismului său, spunând că pleacă la Izvorul Mureşului, în judeţul Harghita, potrivit Mediafax.

Întrebat de jurnalişti în legătură cu declaraţiile de vineri seară ale preşedintelui interimar Crin Antonescu, Traian Băsescu a spus că nu ştie despre ce este vorba şi că nu s-a uitat la televizor, după care şi-a pus căştile în urechi, i-a salutat pe ziarişti şi apoi a plecat spre Izvorul Mureşului la volanul maşinii sale.

Vineri, Traian Băsescu a petrecut câteva ore la Lacul Sfânta Ana şi Băile Balvanyos din judeţul Covasna, el sosind în staţiunea Covasna joi seară, împreună cu soţia sa, Maria.

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Covasna, că maghiarii au participat în număr redus la referendum deoarece ei au înţeles "foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului" şi că ei "nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste", adăugând că maghiarii au înţeles, cu ocazia referendumului, că ţara are nevoie de o stabilitate. Băsescu: Maghiarii au înţeles modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului. Le mulţumesc

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Realitatea TV, că şansele lui Traian Băsescu de a se întoarce la Cotroceni sunt infime, iar acesta nu va reveni în funcţie, el arătând că decizia Curţii Constituţionale va fi pentru validarea referendumului.

Antonescu a mai spus că nimeni nu va accepta ca judecătorii Curţii Constituţionale să invalideze cu cinci voturi la patru referednumul de demitere a lui Traian Băsescu, el precizând că legea obligă ca decizia să fie luată cu şase voturi la trei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite