Traian Băsescu a semnat decretul pentru revocarea din funcţie a lui Relu Fenechiu

Traian Băsescu a semnat decretul pentru revocarea din funcţie a lui Relu Fenechiu

Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul prin care Relu Fenechiu a fost revocat din funcţie, la propunerea prim-ministrului. De asemenea, preşedintele a semnat decretul prin care prim-ministrul Victor Ponta a fost desemnat interimar la Ministerul Transporturilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru Mediafax că până în prezent nu a tratat cu seriozitate procesul în care este implicat deoarece ştia că este nevinovat, dar că din acest moment va trata cu seriozitate cazul. Totodată, acesta a precizat că nu îşi va da demisia din Parlament.

„Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata“, a declarat Fenechiu.

El a precizat că în perioada următoare va prezenta o serie de documente în premieră care îi demonstrează nevinovăţia.

Totodată, Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că nu va demisiona din Parlament. El este deputat din partea PNL.

Victor Ponta, interimar la Transporturi în locul lui Relu Fenechiu

PDL cere demisia lui Victor Ponta. Motivul: L-a ţinut în Guvern pe ministrul Relu Fenechiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările