Traian Băsescu l-a desfiinţat pe Moise Guran: E o panaramă. Va fi un rateu în politică. Are un mare deficit de caracter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu la Adevărul Live, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat în Alianţa USR-PLUS, despre care afirmă că „va fi un rateu în politică”.

Adevărul: Vedeţi o fuziune între USR-PLUS condusă de Dacian Cioloş?

Traian Băsescu: Altcineva n-ar avea cine.

Adevărul: Vlad Voiculescu, Moise Guran?

Traian Băsescu: Nu, nu, nu. Moise Guran e o panaramă.

Adevărul: Vă rog să nu jignim.

Traian Băsescu: Scuzaţi-mă!. E o întoarcere de complimente (n.red.: râde) între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice. 

***

Traian Băsescu a mai precizat la Adevărul Live că nu se poate ajunge la anticipate fără un blat între PSD şi PNL şi că liberalii au greşit când a preluat guvernarea, în condiţiile în care tot PSD are majoritate în Parlament. Acesta mai susţine că Dăncilă trebuia lăsată încă un an la Putere, astfel încât să pulverizeze PSD.

Citeşte interviul complet: Traian Băsescu: România şi-ar fi permis încă un an cu Dăncilă. Nu avea ce să mai strice. Fără un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus să preiei guvernarea cu 20%?

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite