Traian Băsescu, mesaj pe Facebook: „Singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile făcute de instituţiile statului?“

Traian Băsescu, mesaj pe Facebook: „Singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile făcute de instituţiile statului?“

Fostul preşedinte Traian Băsescu

Traian Băsescu a postat, sâmbătă, pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care critică acţiunile din ultima vreme ale inspectorilor antifraudă şi a procurorilor DNA şi DIICOT. Fostul preşedinte avertizează: „Atenţie, spaima vine în acelaşi timp cu ura“.

Într-un comentariu scris sâmbătă seara pe Facebook, Traian Băsescu critică descinderile făcute, în ultimele luni, de instituţii, precum DNA, DIICOT sau ANAF, şi atrage atenţia că odată cu frica vine şi ura, subliniind faptul că „trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie în primul rând respectate şi mai puţin temute“.

Redăm, mai jos, postarea fostului preşedinte Traian Băsescu:

De şase luni, în România, toată lumea descinde.

DNA-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani pentru a ridica un „guler alb“;
DIICOT-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani (singurii la care prezenţa masivă a mascaţilor este justificată).
Poliţia descinde cu mascaţi şi cameramani;

Jandarmeria însăşi descinde cu mascaţi şi cameramani;
ANAF-ul descinde peste micile chioşcuri cu coloane de maşini şi armate de cameramani; 
Miniştrii descind în marile magazine însoţiţi de armate de cameramani;

Si toţi interpretează legea „de la caz la caz“.

Oare singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile instituţiilor statului?

Atenţie, spaima vine în acelaşi timp cu ura. Trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie în primul rând respectate şi mai puţin temute.“, a scris Traian Băsescu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: