Traian Băsescu: Cu jurământul depus de Teodorovici, asta e. Punct şi de la...vara lui 2012, înainte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi-a aratăt din nou nemulţumirea faţă de validarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe FOTO Adevărul
Traian Băsescu şi-a aratăt din nou nemulţumirea faţă de validarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe FOTO Adevărul

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat din nou nemulţumit faţă de decizia actualului şef al statului, Klaus Iohannis, de a-l valida pe Eugen Teodorovici la Finanţe, după ce acesta a votat în Senat împotriva ridicării imunităţii lui Dan Şova. El a postat, luni, pe Facebook, un mesaj în care face din nou referire la instalarea lui Eugen Teodorovici în funcţia de ministru al Finanţelor.

“Cu jurămîntul depus de Teodorovici, asta e. Punct şi de la...vara lui 2012, ÎNAINTE!”, a scris Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte a transmis de asemenea duminică seară un mesaj pe Facebook adresat şefului statului, Klaus Iohannis, în care spune că a-l valida pe Eugen Teodorovici la Finanţe, după votul din Senat privind cazul Şova, este “un semnal” care îl “trimite înapoi la Grivco”, scrie Mediafax.

“Domnule preşedinte Iohannis, înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi, când ştiţi acest lucru din imaginile de la Gândul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix. Vă rog, rămâneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte”, a notat Băsescu pe contul său de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite