Traian Băsescu, explicaţii despre animalele din curtea noii sale locuinţe, din Gogol: „Vaca nu poate fi mulsă. Calul nu este viu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei lucrări în mărime naturală din curtea familiei Băsescu FOTO Facebook
Cele trei lucrări în mărime naturală din curtea familiei Băsescu FOTO Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut o descriere a lucrărilor din curtea noii sale locuinţe, care înfăţişează un urs, un cal şi o vacă, toate în mărime naturală.

„Explicaţie pentru curioşi
1. Ursul este din lemn şi a fost realizat de un artist pe nume Smădu Gheorghe, din Comandău, judeţul Covasna. L-am primit cadou de la un preot din judeţul Braşov.
2. Calul nu este viu, cum cred unii ziarişti, este din fibră de sticlă şi l-a primit cadou soţia mea, cu ocazia zilei de naştere.
3. Vaca este din fibră de sticlă, nu poate fi mulsă şi are rolul de a compensa imposibilitatea dezvoltării unei ferme la NANA, urmare a sechestrului abuziv pus de PÎCCJ pe terenul cumpărat de Ioana cu credit de la CEC.
Una peste alta, Sofia, Radu şi Traian se vor bucura să vadă aceste animale în mărime naturală şi le vor compara cu cele din cărţile pentru copii“, a scris Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Aşa cum a anunţat, fostul preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat luni, 15 iunie, la vila din Gogol pentru a-şi lua în primire locuinţa atribuită de către Guvern.

Casa atribuită de către Guvern ca reşedinţă a familiei Băsescu se află în vecinătatea Vilei Lac 3, reşedinţa lui Traian Băsescu în ultimii 10 ani şi viitoarea locuinţă a preşedintelui Klaus Iohannis.

Vila din Gogol, fără garaj

Noua casă din Primăverii a lui Traian Băsescu are parter şi etaj. Vila are cinci camere şi două camere de serviciu, însă nu are garaj şi nici spaţiu special pentru amenajarea biroului, potrivit lui Traian Băsescu. La parter se află un hol, sufrageria, bucătăria, o cameră de aşteptare şi o baie de serviciu. La etaj sunt trei dormitoare şi o baie. „Cu totul, 166 metri pătraţi, spaţiu locuibil. Ăştia de la RA-APPS spun că 350. Poate cu băile, holurile şi terasa“, spunea Miora Roman, într-un interviu, în 2011. Chiria lunară percepută fostului chiriaş, Mioara Roman, se ridica la 6.205 euro.

În curte, de o parte şi de alta a scărilor tronează un pui de urs şi un cal, două lucrari executate în mărime naturală. Din fereastră zâmbesc muşcatele, iar din grădină, trandafirii. Curtea are în jur de 500 de metri pătraţi.

Guvernul a aprobat pe 4 februarie hotărârea prin care vila RA-APPS din cartierul Primăverii, în care a locuit Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, îi e atribuită drept reşedinţă fostului preşedinte Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite