Băsescu, război cu musulmanii români: „Muftiule, ciocu mic! Nu vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care un tânăr se detonează în numele lui Allah”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu critică proiectul referitor la construirea unei moschei la Bucureşti şi îi transmite preşedintelui turc Recep Erdogan să propovăduiască islamul în Turcia, nu într-o ţară creştină, potrivit unei postări de joi de pe pagina de Facebook. Fostul lider de la Palatul Cotroceni a atras atenţia asupra pericolului reprezentat de radicalizarea anumitor musulmani şi apropierea de gruparea Statul Islamic.

„Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lângă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă", a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, Traian Băsescu, referindu-se la iniţiativa autorităţilor române de a aloca un teren pentru 

construirea unei moschei în Bucureşti.

Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu vă ajută să vă imaginaţi tineri români eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic”, a adăugat fostul şef de stat.

Fostul lider de la Palatul Cotroceni a lansat un atac dur şi la adresa liderului comunităţii musulmanilor din România şi a  preşedintelui turc Recep Erodgan: „Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală? Erdogan să propovăduiască islamismul în Turcia, nu într-o ţară creştin-ortodoxă", a precizat Traian Băsescu la sfârşitul mesajului său de pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite