Traian Băsescu e la guvernare, dar o face pe fata mare!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi foşti preşedinţi din cauză cărora avem România de astăzi
Doi foşti preşedinţi din cauză cărora avem România de astăzi

Traian Băsescu are partidul la guvernare şi dă sfaturi de parcă e în opoziţie. Tot Băsescu recomandă să se prelungească starea de urgenţă şi să se scadă salariile cu 25%. Cel mai important minister din această perioadă, Ministerul Finanţelor, are secretar de stat propus de PMP. Unul total neadecvat: Mironel Panţuroiu.

Circa o mie de membri de partid (sau pile) PMP fac parte din guvernul Orban şi deconcentratele aferente.

Vi-l mai amintiţi pe marele luptător împotriva mogulilor? E toată ziua pe RTV, dând lecţii de bună-guvernare. Păcat că unii români spun că acest individ diabolic ar avea dreptate. E la GUVERNARE, ROMÂNI!

Vechile obiceiuri mor greu: sfatul pe care îl dă Băsescu e să se reducă salariile bugetarilor cu 25%! Vechile metode de guvernare împotriva românilor mor greu! Reamintesc celor cu memorie scurtă că atunci când românii au fost taxaţi fără milă, miliarde de euro se scurgeau din retrocedări trucate şi terenuri de fotbal făcute în pantă de Elena Udrea.

E prea posibil să se facă această nouă tăiere marca Băsescu: PMP este la guvernare şi are suficiente pârghii să influenţeze actul guvernamental. De exemplu, în cadrul ministerului de finanţe l-a susţinut pe Mironel Panţuroiu care nu a implementat nicio măsură fiscală care să ajute în această perioada grea. E drept ca nu are nici pregătirea şi nici experienţa necesare. De fapt, individul pus acolo de Eugen Tomac nu are experienţă în domeniu deloc si acest lucru ne afectează tot mediul privat. Panţuroiu ocupa în 2015 postul de inspector la Primăria Pantelimon, iar în anul anterior lucrase la firma Taifasuri Media, care editează revista ”Taifasuri”. S-a remarcat totuşi în mediul privat printr-o ţeapă imobiliară, scrie presa liberă: Mironel Panţuroiu a fost implicat în scandalul imobiliar Terra Residence, în urma căruia zeci de oameni s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci.

Mai mult, cel care susţine controlul mai drastic al populaţiei, acelaşi fost preşedinte nociv, Traian Băsescu, spune că nu trebuie să fim lăsaţi să ieşim din case mai devreme de 15 iunie! Conectat la partea conspirată a elitei mondiale, fostul securist PETROV doreşte înfricoşarea românilor, aruncând minciuni pe piaţă: "Creşteţi masiv numărul de testări zilnice pentru a le da o şansă celor netestaţi, dintre care unii mor sufocaţi în casele lor, fără nici un fel de asistenţă medicală.". Cine moare, Băsescule? Poate TU, pentru că te urăsc românii pentru cei 10 ani pierduţi, pentru că ne-ai înşelat speranţele, pentru că ai jefuit acest popor?

Tot articolul, mai dur, pe georgesimion.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite