Traian Băsescu, despre Nicuşor Dan: Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare. Ăsta e trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu rămâne un politician care spune lucrurilor pe nume. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Traian Băsescu rămâne un politician care spune lucrurilor pe nume. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat marţi, legat de înregistrarea cu Nicuşor Dan, că într-un caz similar nepotul său a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru promisiune de trafic de influenţă.

„Eu vă spun un lucru simplu. Pentru o astfel de înregistrare, nepotul meu a făcut trei ani de închisoare. Pentru promisiune de trafic de infleunţă. Aici discutăm de trafic de influenţa direct. Deci asta e părerea mea”, a declarat Traian Băsescu, candidat al PMP la Primăria Capitalei. 

Fostul preşedinte al României a subliniat că nu ar vrea ca Nicuşor Dan să păţească ceva, mai ales că acum e şi campanie. „Nu-mi doresc sa i se intample ceva, nici nu ar trebui sa i se intample in timpul campaniei”, a mai spus Traian Băsescu despre Nicuşor Dan.

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat definitiv, în februarie 2018, la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite