Traian Băsescu, despre Ioana Petrescu: „Nu am putut desprinde imaginea ei de cea a fiicelor mele“. EBa, campioană şi ea la „succesuri“

Traian Băsescu, despre Ioana Petrescu: „Nu am putut desprinde imaginea ei de cea a fiicelor mele“. EBa, campioană şi ea la „succesuri“

Preşedintele Traian Băsescu şi ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, la învestirea Guvernului               FOTO Presidency.ro

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a putut să desprindă imaginea Ioanei Petrescu de cea a fiicelor sale, iar atitudinea sa a fost de „tată către copil“, nu una „didactică“.

„Mi s-a reproşat atitudinea faţă de doamna ministru Ioana Petrescu. Vă rog să mă credeţi că niciodată nu am putut să desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici după, de imaginea fiicelor mele. Am tratat-o şi am să o tratez cu respectul pe care îl dau şi fetelor mele, este un om tânăr care poate a ratat puţin“, a spus Băsescu.
 
El a continuat: „Poate a vrut să acopere lipsa de cunoştinţe şi capacitatea de a face performanţă sub sloganuri politice, mai ales cele de a doua zi, de la televizor, dar este un copil care poate să înveţe şi baza teroretică îi poate da şanse. Nu a fost deloc o atiutdine de profesor către elev, aşa cum a subliniat presa, ci de tată către copil“.
 
Elena Băsescu, mezina preşedintelui, este celebră pentru „succesurile“ sale şi pentru discursurile peltice din Parlamentul European sau momentele când a ajuns să încurce temele conferinţelor şi să vorbească despre cu totul altceva. 

 
„La consultările de la Cotroceni de astăzi, ministrul „apciza“, Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tăcerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus în sprijinul reducerii contribuţiilor la asigurările sociale cu cinci puncte procentuale începând de la 1 octombrie. Ca om care a făcut parte cinci ani din comisia ECON ( Afaceri economice şi monetare ) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevărat, o mult mai modestă facultate cu profil economic, până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe şi în nicio ţară civilizată nu ar putea pretinde să ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finanţelor“, a scris Elena Băsescu, pe pagina de Facebook.

Mai puteţi citi: 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: