Traian Băsescu, despre declaraţiile Elenei Udrea: Îmi este tare bine în mijlocul familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu nu a dorit să comenteze afirmaţiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa şefului SRI, Florian Coldea, precizând că deocamdată îşi menţine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaraţii publice. Deputatul Elena Udrea spune că l-a informat pe fostul şef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului său soţ, Dorin Cocoş, pentru finanţarea televiziunii lui Sebastian Ghiţă.

„Aşa cum ştiti, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine in mijlocul familiei“, a aratat Traian Basescu într-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Fostul preşedinte al PMP, Elena Udrea, spune că a discutat cu preşedinte Traian Băsescu despre banii pe care i-ar fi cerut actualul şef al SRI, Florian Coldea, de la fostul soţ Dorin Cocoş pentru finanţarea televiziunii lui Sebastian Ghiţă.

„I-am spus preşedintelui Traian Băsescu (n.r. de faptul că lui Dorin Cocoş i s-au cerut bani de către Coldea pentru televiziunea lui Ghiţă). Nu ştim dacă a făcut sau nu ceva. Va trebui să ne spună preşedintele.  Eu am început această luptă singură şi o duc singură. Eu nu aş vrea să vorbim foarte mult de preşedintele Traian Băsescu. Eu îmi asum lucrurile pe care le-am spus. I-am spus preşedintelui şi lui Maior. I-am spus, indirect, şi domnului Coldea. Nu în sensul în care i le-am spus domnului Maior, cu subiect şi predicat. I-am spus domnului Coldea, de faţă cu domnul Maior, că nu cred că este străin de ce s-a întâmplat la Paris.  Întâlnirea a avut loc pe 15 decembrie. A negat că aş fi ţinta unei strategii“, a spus Elena Udrea, la Gandul Live.

Deputatul Elena Udrea a comentat ştirile referitoare la interceptările convorbirilor sale cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi a sugerat că publicarea acestora ar face parte din „războiul cu şeful SRI, generalul Coldea“.

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! “Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine“, anunţă Udrea, pe Facebook.

„Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de redare  a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!“, a scris Udrea, pe Facebook.

Vineri, Elena Udrea a lansat acuzaţii la adresa Laurei Codruţa Kovesi, a generalului Florian Coldea, actualul şef al SRI, şi a lui Sebastian Ghiţă, într-un interviu acordat Hotnews. În urma acestor declaraţii, preşedintele Comisiei de Control a SRI din Parlament, Georgian Pop, a declarat că forul pe care îl conduce va audia conducerea interimară a SRI cu privire la acuzaţiile aduse de Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite