Traian Băsescu, despre Congresul PSD: Ponta tot Ponta, iar Ponta tot mincinos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, în studioul Adevarul Live
Traian Băsescu, în studioul Adevarul Live

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat, pe Facebook, după ce premierul Victor Ponta a susţinut duminică, la Congresul PSD, că cea mai mare înfrângere pentru el ca premier a fost ratarea referendumului din 2012, în care a crezut „că poporul e mai presus decât orice“.

„La Congresul de astăzi al PSD, în timpul unui discurs mincinos despre propriile realizări la guvernare, Victor Viorel se plângea că nu a fost validat votul de la referendumul de destituire din vara anului 2012, susţinând că pentru el votul poporului este mai important decât instituţiile şi legile. Nu-i mai amintesc că se făleşte cu un vot furat şi în urma unor proceduri care au blocat funcţionarea CCR“, arată fostul şef al statului în tr-un mesaj intitulat: „Ponta tot, Ponta, iar Ponta tot mincinos!“.

„Dar dacă are atât respect pentru votul românilor, cum se face că, împreună cu gaşca din jurul său, le-a blocat dreptul la vot la prezidenţialele din noiembrie 2014. Sau poate tot din dragoste pentru români şi respect pentru votul lor nu a promovat legislaţia prin care să avem un parlament cu 300 de parlamentari în urmare a unui referendum validat de CCR. Sau o ultimă probă a respectului pentru votul românilor, oare cum o mai fi cu votul prin corespondenţă? Şi atunci unde este respectul pentru popor şi votul său?“, mai notează Traian Băsescu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a vorbit duminică, la Congresul PSD, despre eşecurile sale în fruntea Guvernului. „Cea mai mare înfrângere pentru mine a fost după referendumul din 2012. Unii dintre noi plătesc în diverse moduri pentru că am îndrăznit să credem că poporul e mai important decât orice altceva. Oamenii sunt cei mai importanţi, nu instituţiile. Partidul instituţiilor e PNL, e în regulă“, a susţinut Ponta.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite