Traian Băsescu, despre apropierea lui Nicuşor Dan de PNL: A cedat ispitei. Orban i-a promis bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat miercuri declaraţia lui Nicuşor Dan, care a afirmat că PNL este „cea mai bună opţiune pentru guvernare”, adăugând apoi că duminică va pune ştampila de vot pe liberali. Băsescu consideră că Nicuşor Dan „a cedat ispitei”.

„Orban i-a făcut atât curte lui Nicuşor Dan încât probabil că îmbătat de puterea pe care a dobândit-o ca primar general şi de cântecul de lebăda al viitoarelor susţineri financiare din partea lui Orban, Nicuşor Dan a cedat ispitei. Asta arată că i se potriveşte Nicuşor Ban. Pentru că Orban îi primite bani pentru Bucureşti”, a declarat miercuri Traian Băsescu.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că este „obligatoriu” ca PSD să fie în opoziţie după alegerile de duminică şi a anunţat că opţiunea sa la vot este PNL. „PNL e partidul care poate bate PSD la alegerile parlamentare, aşa cum a făcut-o la locale”, a declarat Nicuşor Dan.

„Consider că este un act de responsabilitatea să vin în faţa dvs să îmi exprim opţiunea. Iată argumentele mele – PNL are cel mai solid program de guvernare. Avem de absorbit 80 miliarde de euro, avem de absorbit în viteză acest bani şi nu avem timp de pierdut, nu ne permite. PNL are cea mai bună variantă de premier, pe Ludovic Orban. E o persoană pe care am cunoscut-o în aceste luni, o persoană de încredere, care îşi ţine cuvântul, o persoană loială, mai are o calitate – e preocupat de soluţie, nu de obţinerea de imagine. Guvernul PNL, sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit că are capacitatea să se sacrifice pentru mize mai înalte”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite