Traian Băsescu, noi critici la adresa Justiţiei: Oare unde erau procurorii când asupra mea şi a familiei mele se proferau ameninţări?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le critică, într-o postare pe Facebook, pe Adina Petrescu şi Camelia Sutiman, cele două procuroare care l-au trimis în judecată în dosarul de şantaj la adresa Gabrielei Firea.

„Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache), au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari. Cu certitudine, cînd Ponta şi Antonescu, însoţiţi de Doamna Firea, mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane «Băsescu la puşcărie» nu era nicio ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală. Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări ? Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandat de Procuror Sef Secţie …Am convingerea că Parchetul General trebuie să rămână în afara jocurilor politice“, a scris Traian Băsescu, luni dimineaţă, pe Facebook.

 „Înţeleg că Parchetul General a rezolvat marile dosare ale Revoluţiei şi mineriadelor, drept pentru care a venit vremea anchetării declaraţiilor politice“, a încheiat fostul şef al statului, ironic. 

În 2014, Gabriela Firea l-a dat în judecată pe Traian Basescu, după ce acesta, din postura de şef al staului, a declarat despre ea că "mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele...". 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite