Traian Băsescu: „Ce crezi că spun aliaţii noştri despre desemnarea lui Shhaideh? Crăciun fericit, Dragnea!“

Traian Băsescu: „Ce crezi că spun aliaţii noştri despre desemnarea lui Shhaideh? Crăciun fericit, Dragnea!“

Traian Băsescu i-a transmis lui Liviu Dragnea în care îi cere să se gândească la impactul propunerii lui Sevil Shhadeih ca prim-ministru asupra relaţiilor României cu aliaţii său din NATO şi Uniunea Europeană.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traian Băsescu îi propune preşedintelui PSD un exerciţiu de imaginaţie legat de propunerea pentru postul de prim-minstru. 
 
„Să presupunem că eu, Traian Băsescu, aş fi fost în situaţia de a propune un Prim-ministru. Să presupunem că aş fi propus numele unei prietene apropiate, chiar al unei finuţe, cu o excelentă reputaţie profesională, dar cu zero experienţă politică, după ce toată campania aş fi atacat ideea de tehnocrat în guvern şi mi-aş fi exhibat creştinismul ortodox. Să presupunem că soţul doamnei propuse de mine ar fi fost sirian, cu cetăţenia obţinută peste rând (precum Omar Haisam - vajnic PSD-ist sirian), simpatizant deschis al organizaţiei teroriste Hezbollah, dar şi al regimului sirian al lui Bashar al-Assad (...) Ce ai fi spus tu, propagandiştii PSD , «patrioţii» de serviciu, Bolcaş, Abraham, Roşca Stănescu, Pelican, Troncotă, Pricină, Hadăr etc, etc.? Probabil că eticheta de «trădător de neam şi ţară» ar fi fost una dintre cele mai blânde”, a scris Băsescu pe Facebook.
 
În al doilea rând, fostul preşedinte îl avertizează pe Liviu Dragnea asupra consecinţelor pe plan extern în cazul în care Shhaideh devine prim-ministru. „Ce crezi că spun aliaţii noştri din NATO şi UE despre o astfel de desemnare? Cum crezi că stăm cu încrederea? Crăciun fericit, Dragnea!”, a conchis preşedintele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările